Instal.lacions GEFISA SL, Disseny, instal.lació i manteniment de sistemes contraincendi.
Empresa Serveis Normativa Experiència Notícies Ubicació Contacte
Informació especialitzada del sector.

FORMACIÓ CONTINUA

Mantenim ferm el nostre compromís d'empresa a la formació contínua dels nostres treballadors, creant una nova aula de formació interna i havent realitzat el Curso Europeo Superior de Seguridad Contra Incendios Fase I y Fase II al recinte de Crepreven a Madrid..

Més informacióEXTINTOR ABC VS. EXTINTOR HÍDRIC

L'extintor de pols ABC, el més habitual, és barat, és eficaç, però té inconvenients, taca molt, provoca asfíxia, etc. A Europa ja gairebé no s'instal·len extintors de pols, es fan servir hídrics. Estan compostos d'aigua i agent escumogen. És una alternativa més neta, no tóxic, igualment eficaç i de cost similar..

Més informacióEXTINTOR HIDRIC

Extintor hídric format per aigua i escumogen. A diferència dels tradicionals extintors de pols, té els avantatges que no taca tant, no provoca núvol de pols que asfixia i desorienta, no és corrosiu i es pot usar en corrents elèctrics. .

Més informacióDIFERÈNCIES VISIBLES ENTRE ELS EXTINTORS

Els extintors de pols polivalent ABC són els més comuns i estesos a Espanya, però a la resta d´Europa no. Cada vegada més s´instal·len extintors hídrics, compostos bàsicament d'aigua barrejat amb agent escumògen que actúa com a agent extintor. El millor és que no taquen, no asfixien, no enceguen i dins d´normativa actual..

Més informacióProtecció pasiva

A més de la protecció activa en tot el seu abast, fem qualsevol tipus de protecció passiva contra incendis, com morter projectat, llana de roca, pintura, pladur ignífugas, portes tallafocs, etc..

Més informacióDistribuidor oficial Abelló-Linde

Instal.lacions Gefisa continua essent partner col.laborador com a dipositaris i distribuidors dels productes de la multinacional Abelló Linde a la zona del Baix Llobregat. Aquesta activitat inclou la distribució d equips portàtils a pressió de diferents tipus de gasos, com ara l argó, nitrogen, heli, acetilè, oxigen, etc. destinats a diferents sectors com la indústria metal.lúrgia, laboratoris quí ....

Més informacióInstal·lació de sistema d´extincio per escuma Instal·lació de sistema d´extincio per escuma

Desde fa anys, Gefisa disenya i instal.la sistemes de extinció d'incendis por escuma d'alta expansió orientats especialment a plantes químiques i petroliferes, transport urbà i industries, en general, amb una alta càrrega de foc o alt risc elèctric. .

Més informació

c. Mataró, 23, Nau 12 . Pol. Ind. Les Grases . 08980 Sant Feliu de Llobregat, Barcelona
Telf: (+34) 93 475 02 23 . Fax: (+34) 93 474 36 81
E-Mail: gefisa@gefisa.com * Nif:B-62359880 * Nota Legal * Mapaweb * Produït per Anunzia
Castellano Català